Ritem srca 2022

Datum objave: 9. maj, 2022 Zapisal: Miha Bevk   

Ritem srca se vrača, 24. maj 2022! V vsem svojem sijaju in dogajanju. Da ga dve leti nismo izvedli v živo zaradi pandemije, nam verjetno ni treba posebej razlagati, saj skoraj ni tradicionalnega dogodka, ki v tem času ne bi bil odpovedan ali vsaj prestavljen.

Tisti »prvi« koronski Ritem srca oktobra 2020 smo speljali virtualno, na spletu in preko radijskih sprejemnikov brez občinstva. Takrat smo res še bolj začutili, kako pomembno je občestvo in slavljenje Boga v skupnosti. Ko je bil čas za »drugi« koronski Ritem srca, ni kazalo prav dobro. Epidemija je bila v porastu, vladni ukrepi so bili precej zaostreni, pa tudi naša odgovornost do zdravja je bila velika. Zato smo se odločili, da festival prestavimo na spomladanske mesece, ko naj bi bile razmere malo boljše.

In zdaj so. Tako se Ritem srca 2022 vrača v stare tirnice. Z občinstvom in množico obrazov brez mask. No, vse pa ne bo »po starem«. Največja sprememba bo prav prizorišče. Že nekaj časa smo se igrali z mislijo, da bi festival izvedli na prostem, pod milim nebom, letos pa bomo to uresničili.

Festival sodobne krščanske glasbe Ritem srca bo na praznik Marije Pomagaj, v torek, 24. maja 2022, ob 19.30 na forumu med Osnovno šolo Alojzija Šuštarja in Škofijsko klasično gimnazijo v Šentvidu v Ljubljani. Računamo na topel majski večer in prijetno vzdušje. V živo se nam bodo predstavili SPES, Franci Rotar, Svetnik, Brigita Pintar, Neža in Damjan Pančur, Nika Pirnat, Urška Šutar in Matej Šoklič.

Vstopnice bodo na voljo v predprodaji po 8€, na dan dogodka pa po 10€.

 


Koledar dogodkov

Koledar

Ni prihajajočih dogodkov

Celoten koledar

Prijava na enovice župnije

Tedenska oznanila


Podatki nikakor ne bodo posredovani tretjim osebam.