Dobrodošli na novi spletni strani

Datum objave: 6. december, 2014 Zapisal: Miha Bevk   

Sv. Miklavž je v zgodnjih jutrajnih urah obiskal tudi nas in nam ob 40letnici ustanovitve župnije prinesel novo, bolj funkcionalno in bolj pregledno spletno stran. Zagotovil nam je, da je tokratna veliko boljša od prejšnje pa tudi za varnost je veliko bolj poskrbljeno (na ušesa mu je namreč prišlo, da je bila prejšnja napadena s strani hekerjev). Vabimo Vas k nadaljnjim obiskom naše spletne strani, saj boste na njej našli vedno najbolj aktualne in ažurne informacije.

Tako je to sedaj že naša 3. spletna stran odkar smo prisotni tudi na spletu (od leta 2007 naprej). V primerjavi s prejšnjo spletno stranjo je sedaj nova zasnovana na podlagi rezultatov obiskanosti prejšnje – manj zanimive stvari smo umaknili, saj niso bile praktično nikoli obiskane, tiste bolj zanimive pa smo še nekoliko izboljšali in tako poskrbeli tudi, da so naši prejemniki župnijskih oznanil sedaj mnogo bolje obveščeni o vsem. Tudi sami se lahko prijavite na prejemanje tedesnkih oznanil in drugih novic tako, da na desni strani spletne strani spodaj izpolnete obrazec za “Prijavo na e-novice.”

Tudi sam izgled spletne strani je bolj praktičen in na njem hitreje najdete ključne stvari, ki jih morda iščete. Še posebej bi radi opozorili na ažuren koledar dogodkov, ki ga najdete na desni strani spletne strani, kjer so zapisani vsi prihajajoči dogodki/sestanki/srečanja in podrobnosti o le-teh. Celoten koledar si lahko ogledate s klikom na gumb “Celoten koledar” ali pa s klikom na naslednjo povezavo – http://bit.ly/1ypMnNL.

V primeru, da imate morda za naš kakšen predlog, kako bi spletno stran lahko še izboljšali, Vas vabimo, da nam svoje predloge sporočite na zupnija.trzin@rkc.si ali pa jih direktno sporočite skrbniku spletne strani, Mihu, na naslov: b3wk@yahoo.com ali zupnija.trzin@gmail.com (e.naslov spletne strani).


Koledar dogodkov

Koledar

Ni prihajajočih dogodkov

Celoten koledar

Prijava na enovice župnije

Tedenska oznanila


Podatki nikakor ne bodo posredovani tretjim osebam.