Graditelj spletne strani

Zadnje spremembe: 17. december, 2014 Zapisal: Miha Bevk   
Miha Bevk | Foto: Andrej Nemec

Miha Bevk | Foto: Andrej Nemec

Spletne strani župnije Trzin že od vsega začetka gradi in vzdržuje naš ministrant in študent Miha Bevk (podpis: mBEVK). Tako je tudi ta spletna stran nastajala pod njegovimi ‘kliki’ in bila postavljena že na tradicionalni datum, 6. decembra 2014 (na god sv. Miklavža), tako kot predhodnje spletne strani.

 

 

 

Razlog, zakaj ponovno nova spletna stran je povsem preprost: statistike, ki so v preteklih letih beležile dogajanje na prejšnjih spletnih straneh so pokazale, katere teme/novice/informacije ljudi oz farane najbolj zanimajo in katere ne. Zato smo to statistiko vključili v to spletno stran in tako odstranili tisto, kar nikoli ni bilo ogledano in izboljšali tisto, kar je bilo najbolj obiskano/brano.

Za kakršnakoli vprašanje ali predloge mu pišite na e.naslov: b3wk@yahoo.com ali na zupnija.trzin@gmail.com (in NE zupnija.trzin@rkc.si).


Koledar dogodkov

Koledar

Dec
26
sre
(cel dan) Sv. Štefan in dan samostojnosti
Sv. Štefan in dan samostojnosti
Dec 26 (cel dan)
Državni praznik in tudi praznik prvega mučenca sv. Štefana. Pri maši bomo blagoslovili sol in vodo. Blagoslovljena sol se ne uporablja samo za živino, ampak jo lahko primešamo ostali jedilni ... [več]

Celoten koledar

Prijava na enovice župnije

Tedenska oznanila


Podatki nikakor ne bodo posredovani tretjim osebam.