Oratorij 2015

Datum objave: 14. maj, 2015 Zapisal: Miha Bevk   

Počasi se približujejo poletne počitnice in s tem tudi Oratorij 2015 v naši župniji. Vabimo Vas, da na oratorij prijavite svoje otroke in jim tako še polepšate poletne počitnice v naši družbi – drugih otrok in animatorjev. Prijave bodo odprte od petka, 15. maja, do vključno srede, 10. junija. Za prijavo vašega otroka na oratorij najprej kliknite na “preberi več” in potem izpolnite spodnjo spletno prijavo.


Dragi otroci in starši!

Lansko leto smo oratorij končali polni novih in zabavnih doživetij. Animatorji pa se že pripravljamo na letošnji oratorij, ki bo trajal od 29. junija do 3. julija 2015.

Glavni junak letošnjega oratorija je sv. Dominik Savio, ki je umrl pri svojih 14 letih. Že v rosnih letih otroštva je imel poseben odnos z Bogom. Zaupal mu je majhne podrobnosti iz svojega življenja ter ga prosil za pomoč in pogum.

Na oratorij Trzin se prijavite preko internetne strani župnije Trzin. Prijava je obvezna in mogoča do vključno 10. junija 2015. Prispevek za cel teden oratorija je 35€ na družino, ki ga starši prinesejo na začetku prvega oratorijskega dneva. Cena vključuje varstvo, organiziran oratorijski program in prehrano. Prijavite lahko otroke od 5. leta pa do 8. razreda. V primeru bolezni ali odjave to sporočite na 031 816 793 (Katja).

Kaj delamo na oratoriju (okvirni urnik dneva):
8.00-9.00: varstvo, za tiste, ki ga potrebujete
9.00: zbor pred cerkvijo v Trzinu in začetek oratorijskega dne
9.00-9.30: dvig zastave, oratorijska himna, predstavitev življenja sv Dominika Savia
9:30-10.30: kateheza po starostnih skupinah
10.30: malica, ki jo pripravimo v okviru oratorija
10.30-12.30: delavnice po mešanih skupinah
12.30: kosilo, ki ga pripravimo v okviru oratorija
13.30-16.00: velika igra
16.00: sklep oratorija, odhod domov.

 

En dan na oratoriju je namenjen izletu. V petek 3.7. zvečer bomo sodelovali pri zaključni sv. maši ob 19.00 uri. Pri sv. maši bomo predstavili, kaj vse so otroci doživeli čez teden. Povabljene cele družine!

Animatorji, ki letos pripravljamo program, smo: Katja (voditeljica), Klara, Barbara, Franci, Tjaša, Laura, Ana, Petra, Miha, Manuela, Matic, in g. župnik (duhovni vodja).

Otrok naj bo na oratoriju športno oblečen, v primeru dežja naj s seboj prinese copate.

Morebitne potrebe otroka (alergije, določena prehrana…) sporočite osebno na gornji GSM ali po elektronski pošti: zupnija.trzin@rkc.si.

S podpisom soglašam z izvedbo programa, svojega otroka zaupam animatorjem in zanj prevzemam odgovornost v okvirih programa. Soglašam tudi z objavo fotografij na spletni strani in prispevkih, ki bodo poročali o oratoriju. S podpisom jamčim o resničnosti svojih navedb.

Župnija Trzin se zavezuje, da bodo zbrani podatki uporabljeni le za namen oratorija in v skladu z varovanjem osebnih podatkov.

Če želite pomagati: Najbolj nam pomagate, če za oratorij in nas animatorje zmolite. Hrano in druge dobrine, prosim, omenite g. župniku ali sodelujočemu animatorju. »Bog lonaj«

 

Trzinski animatorji

 

ROK ZA PRIJAVO NA ORATORIJ 2015 SE JE IZTEKEL!


Koledar dogodkov

Koledar

Ni prihajajočih dogodkov

Celoten koledar

Prijava na enovice župnije

Tedenska oznanila


Podatki nikakor ne bodo posredovani tretjim osebam.