Oratorij 2017 ODPOVEDAN (!)

Datum objave: 11. junij, 2017 Zapisal: Miha Bevk   

Omenili smo že težave z animatorji, ki niso študijske narave, ampak motivacijske. Zaradi premajhnega števila animatorjev, predvsem premajhnega števila polnoletnih, letošnji oratorij odpovedujemo. V naši župniji letos torej ne bo oratorija. Zahvaljujemo se vsem staršem, ki ste nam želeli zaupati svoje otroke in ste jih vpisali na oratorij. Zavedamo se odgovornosti, zato, žal projekta ne moremo sprejeti in izpeljati.

Spoštovani,

sem voditeljica letošnjega oratorija v Trzinu, ki naj bi trajal od 26.6 do 30.6.2017, na katerega ste prijavili vašega otroka.
Kot ste morda zasledili že v oznanilih, letošnji oratorij odpovedujemo, zaradi premajhnega števila animatorjev, in s tem tudi premajhnega števila polnoletnih. Čeprav je bil to problem že v preteklih letih, se nas je vedno “nabralo” dovolj, da smo oratorij lahko vseeno izvedli, v letošnjem letu pa to žal ne bo mogoče. Prav tako so oratorij odpovedali tudi v nekaterih drugih župnijah v dekaniji.
Seveda sem se o tem posvetovala tudi z gospodom župnikom Boštjanom Gučkom, ki je prav tako mnenja, da bi letošnji oratorij predstavljal preveliko odgovornost zaradi navedenega problema.
Zahvaljujemo se vam zato, da ste nam želeli v varstbo zaupati svoje otroke.
Lep pozdrav
Laura Podobnik

Koledar dogodkov

Koledar

Ni prihajajočih dogodkov

Celoten koledar

Prijava na enovice župnije

Tedenska oznanila


Podatki nikakor ne bodo posredovani tretjim osebam.