Splošni pogoji oratorij

Zadnje spremembe: 16. december, 2014 Zapisal: Miha Bevk   

Dragi otroci in starši!

Lansko leto smo oratorij končali polni novih in zabavnih doživetij. Animatorji pa se že pripravljamo na letošnji oratorij, ki bo trajal kar cel teden, od 30. junija do 4. julija 2014.

Glavni junak letošnjega oratorija je apostol Peter, ribič, ki je na Jezusovo osebno vabilo postal eden izmed dvanajsterih apostolov, po Jezusovi smrti in vstajenju pa prvi papež. V svojem življenju se je spopadal s svojo vihravostjo in bojazljivostjo, a ga je odnos s Kristusom v moči Svetega Duha končno docela spremenil. Svojo ljubezen in zvestobo Bogu je na koncu izpričal s pogumnim darovanjem življenja za vero.

Na oratorij Trzin se prijavite preko internetne strani župnije Trzin. Prijava je obvezna in mogoča do vključno 6. junija 2014 ali do zasedbe mest. Število udeležencev je omejeno na 35. Prispevek za cel teden oratorija je 35€ na družino, ki ga starši prinesejo na začetku prvega oratorijskega dneva. Cena vključuje varstvo, organiziran oratorijski program in prehrano. Prijavite lahko otroke od enega leta pred šolo pa do 8. razreda. V primeru bolezni ali odjave to sporočite na 031 816 793 (Katja).

Kaj delamo na oratoriju (okvirni urnik dneva):

8.00-9.00: varstvo, za tiste, ki ga potrebujete
9.00: zbor pred cerkvijo v Trzinu
9.00-9.30: dvig zastave, oratorijska himna »Na tvojo besedo«, igra o življenju apostola Petra
9:30-10.30: kateheza po starostnih skupinah
10.30: malica, ki jo pripravimo v okviru oratorija
10.30-12.30: delavnice po mešanih skupinah
12.30: kosilo, ki ga pripravimo v okviru oratorija
13.30-16.00: velika igra
16.00: sklep oratorija, odhod domov.

 

En dan na oratoriju je namenjen izletu. V petek 4.7. zvečer bomo sodelovali pri zaključni sv. maši ob 19.00 uri. Pri sv. maši bomo predstavili, kaj vse so otroci doživeli čez teden. Povabljene cele družine!

Animatorji, ki letos pripravljamo program, smo: Katja (voditeljica), Petra, Miha, Manuela, Gaja, Klara, Mateja, Tjaša, Sandra, Laura, Franci, Matic, Barbara in g. župnik (duhovni vodja).

Otrok naj bo na oratoriju športno oblečen, v primeru dežja naj s sabo prinese copate.

Morebitne potrebe otroka (alergije, celiakija, nujna oskrba s tabletami…) sporočite ali osebno na gornji GSM ali po elektronski pošti: zupnija.trzin@rkc.si.

S podpisom soglašam z izvedbo programa, svojega otroka zaupam animatorjem in zanj prevzemam odgovornost v okvirih programa. Soglašam tudi z objavo fotografij na spletni strani in prispevkih, ki bodo poročali o oratoriju. S podpisom jamčim o resničnosti svojih navedb.

Župnija Trzin se zavezuje, da bodo zbrani podatki uporabljeni le za namen oratorija in v skladu z varovanjem osebnih podatkov.

Če želite pomagati: Najbolj nam pomagate, če za oratorij in nas animatorje zmolite. Hrano in druge dobrine, prosim, omenite g. župniku ali sodelujočemu animatorju. Svoj dar lahko nakažete tudi na TRR župnije Trzin 2420090653383497, namen: oratorij 2014. »Bog lonaj«

 

 

Trzinski animatorji


Koledar dogodkov

Koledar

Ni prihajajočih dogodkov

Celoten koledar

Prijava na enovice župnije

Tedenska oznanila


Podatki nikakor ne bodo posredovani tretjim osebam.